AHA peeling gyümölcssavval

1 Mit jelent az AHA és BHA kémiai peeling

A kémiai hámlasztás nagyon régi, magas hatásfokú kezelés, gyenge és közepesen erős organikus savakkal.

E módszer alapjait az egyiptomiak tették le, akik a bőr lágyítására savanyú gyümölcsleveket vagy tejsavat használtak. Napjainkban legfőképpen gyümölcssavakat használnak (legtöbbször AHA és BHA szerves savakat). Ezek a savak különböző mértékben irritálják a bőrt. Az irritációt a gyógyulás követi. Új sejtek képződnek a gyógyulás folyamán, amelyek felváltják a sérült sejteket, amik a hámlasztás előtt esztétikai hiányosságot mutattak ki- akné utáni hegek, felszíni ráncok, bőrkárosodás a túlzott napozás következtében.
Az AHA hámlasztás a kozmetikai kezelés és az orvosi ellátás határán végzett eljárás. A mi professzionális hozzáértésünk és az Ön felelősségteljes hozzáállása biztosítja a peeling kielégítő eredményét. A kezelést csak szakképzett kozmetikus vagy orvos végezheti. Győződjön meg róla, hogy a hámlasztást végző szakember rendelkezik-e a tanfolyamról szóló elismervénnyel. Az új arcbőr az AHA peeling után szebb és egészségesebb.

Melyek a leggyakoribb okok AHA és BHA hámlasztás használatára?

  • Bőrkárosodás a túlzott napozás következtében- ráncképződés, pigment foltok
  • I és II típusú akné hegekkel és mitesszerekkel
  • Pigmentáció elváltozások- hypo- és hyperpigmentáció bőrgyulladás vagy a túlzott napozás után, szeplősödés
  • bőröregedés

A kémiai AHA és BHA hámlasztás biztonságos gyógykozmetikai eljárás, ami a kozmetika és az orvostudomány közötti határkezelés.

Az AHA és a BHA hatása a felhámra és az irha rétegre

2

 

A bőr jelentősen kisimult az AHA hámlasztás után

3

 

Hogyan készítsük fel a bőrt az AHA és BHA hámlasztásra

A kezelés többszöri felszíni AHA és BHA hámlasztásból áll. 10-14 nappal az első kezelés előtt szükséges a G10 bőrpuhító emulziót használni, ami jelentősen csökkenti az esetleges nem kívánt reakció kockázatát. Az emulziót naponta 1-2x ajánlott használni. Az emulzió használata után ártalmas a napozás, és csak szakember által ajánlott kozmetikumokat használjon.

Hogyan történik a kezelés a SynCare AHA peelinggel?

A kezelés a G30 vagy a G35 bőrmegújító peelinggel történik. Ez egy 30% -os vagy 35% -os, cukornádból származó glikolsav oldata, optimális pH-értékre állítva. (A kiválasztott szakemberek és orvosok végezhetik a hámlasztást 50% és 70%-os AHA peelinggel is) A kezelés következménye a kipirosodás és a viszketés. A bőr reakciójától és a kezelés típusától függően a savas oldatot 3-7 perc elteltével neutralizálni kell, majd eltávolítani. Ezután a kellemetlen érzés alábbhagy. A kezelés után legalább két napig indifferens krémet kell használni a szakember ajánlása szerint és utána folytatni a G10 emulzió használatát. Ebben az időszakban védeni kell a bőrt a napsugárzástól.
Fogadja meg a szakember tanácsát!