Általános üzleti feltételek SynCare Hungary, Kft

I. Alapvető rendelkezések
- Ezek az Általános üzleti feltételek szabályozzák a SynCare Hungary, Kft (eladó) és vevő között létrejött üzleti kapcsolatot. A felek közötti más írásos megállapodás előnyben részesül ezekkel az Általános üzleti feltételekkel szemben. Az eladó és vevő közötti kapcsolatokat mindig a Magyar Köztársaság érvényes jogszabályai szabályozzák. Ezekben az általános üzleti feltételekben a SynCare Hungary Kft. a későbbiekben mint eladó szerepel.


II. Az értékesítés tárgya
Az értékesítés tárgya az internetes oldalon (www.syncare.hu) feltüntetett áru vagy szolgáltatás, amelyek a megrendelés időpontjában érvényesek.


III. A termék ára
A katalógusokban és árlistákban szereplő árak a kiadás időpontjától érvényesek. Az eladó fenntartja magának a jogot az árak előzetes értesítés nélküli megváltoztatására, a termékek árkiigazításával vagy a Ft árfolyam külföldi valutával szembeni mozgásával kapcsolatban.
Az eladó nem vállal felelősséget az információs anyagok nyomtatása során fellépő hibákért. Az áru specifikációja esetén a vevő ajánlatkérést kérhet az eladótól. Ez a kibocsátás után 30 napig érvényes. Az árak nem tartalmazzák a postaköltséget, és egyéb költségeket.


IV. A megrendelés módja
A megrendeléseket írásban (interneten, postai úton, faxon, telefonon, e-mailben, személyesen) kézbesíthetik az eladónak. Ha egy megrendelés egy adott ajánlathoz kötődik, akkor azt az árat vagy más kedvezményt is fel kell tüntetni a megrendelésnél /pl. interneten keresztül történő megrendeléskor a jegyzetben/, különben később nem lehet reklamálni a felajánlott üzleti esetekre vonatkozó feltételek be nem tartásáért.
A szállítási árat a megrendelés átvételekor érvényes árlista szabályozza. A megrendelésnek tartalmaznia kell a vevő pontos nevét, címét, adószámát, a felelős / kapcsolattartó személyt, a szállítás helyét, a kapcsolattartó személy telefonját, az egyértelműen meghatározott áru szükséges mennyiséget és a kívánt szállítási feltételek, valamint a szállítás időpontját és egyéb egyedi követelményeket. Ha a megrendelő nem kíván részleges szállítást, azt a megrendelésen fel kell tüntetnie.


V. A megrendelés megerősítése és szállítási feltételek
Az eladó a vevő kérésére megrendelési visszaigazolást ad ki, amelyen feltünteti a várható szállítási határidőt. Ha a vevő nem tesz kifogást 2 munkanapon belül írásban, telefonon, e-mailben vagy más módon bizonyítható módon, az így létrejött vásárlási megállapodás kötelezőnek tekinthető. Ha a vevő megbízása egyértelmű, és a vevő nem írja elő a rendelés írásos megerősítését, az eladónak jogában áll a megrendelés írásos visszaigazolása nélkül a vevő rendelkezésére bocsátani az árut. Indokolt esetekben a vevő szerződés formájában erősíti meg a megrendelést. Ebben az esetben a vételi szerződést csak azt követően kötötték meg, hogy mindkét fél aláírta.
A megrendelés elküldésének határideje általában a megrendelés kézhezvételétől számított 3 munkanap. Hosszabb szállítási határidővel rendelkező termékek esetén a vevő telefonon vagy e-mailben kap értesítést (amennyiben ez a lehetőség fennáll). Lehetséges, hogy a megrendelést több részszállítmányban is elvégezzék, hacsak a megrendelés másként nem rendelkezik.
A megrendelésre vonatkozó információk alapján a rendeltetési helyre történő szállítást az eladó Magyarország területén térítés ellenében nyújtja. Az aktuális árak és szállítási feltételek adottak az érvényes árlistában. A szállítás GLS szolgálattal történik.


VI. Megrendelési és vásárlási szerződések felmondása
A megegyezésen alapuló megrendelések és vételi szerződések csak a két fél közös megegyezésével mondhatók fel. Megrendelés esetén a vevő az átvétel dátumától számított 7 napon belül visszaküldheti a megrendelést indokolás nélkül. Ennek a feltétele a kozmetikai termékek sértetlen belső csomagja és a belső csomagolás nyilvánvalóan sértetlen címkéje, beleértve a kozmetikai terméket tartalmazó dobozt is. Az eladó jogosult arra, hogy az áru árának 50% -áig felszámolja a vevőnek az árucikk visszavásárlásához felmerült költségek.


VII. Fizetési feltételek és tulajdonjogok átruházása
Az áru kifizetése a vevő által utánvétellel történik az áru átvételekor.
Az áru megrongálódásának veszélye az áru átvételétől a vevőt terheli. Az áru a vevő tulajdonát képezi, amint a teljes árat kifizette az eladónak.


VIII. Panasz és garancia
Az eladó felel a szállítási bizonylat szerinti teljes és helyes szállításért. A vevő köteles ellenőrizni a szállítmány mennyiségét, teljességét, helyességét, sértetlenségét és a kézbesítés elfogadását a szállítólevélen. Ha a szállítás helytelen, az vevő köteles a szállítási listán feltüntetni. Garanciális idő rejtett hibákért, funkcionalitásért stb. a gyártás dátumától számítva 12-24 hónapig érvényes, hacsak a szállítási vagy jótállási jegyen feltüntetett szavatossági időszak kifejezetten másképp nem rendelkezik. Az eladó számlát, fizetési igazolást vagy garanciális feltételekkel ellátott szállítólevelet állít ki, amely feltünteti az értékesítés dátumát, a jótállási idő meghatározott időtartamát, a megrendelt árucikk típusát és termékszámát. A jótállási idő az áruk belső és külső csomagolásán lehet feltüntetni. Reklamáció esetén a követelést mindig írásban kell benyújtani, melynek tartalmaznia kell a kifogásolt áru hibájának a leírását, a megrendelés számát és dátumát, az átvételi nyugtát vagy a számlát, ill.a reklamáció tárgyát- terméket. A jótállás nem vonatkozik azokra a hibákra és károkra, amelyeket a használati utasítás figyelmen kívül hagyása, a szokásos felhasználói karbantartás elmulasztása, az áru módosítása az eladó engedélye nélkül, hibás szállítás vagy tárolás esetén keletkeznek. A jótállás nem vonatkozik a természetes elhasználásra. Ha az eladó felfedezi, hogy a követelés nem jogosult, a reklamációval felmerült költségek teljes egészében a vevőt terhelik. A vevő köteles az árut visszaadni, ha lehetséges, az eredeti csomagolásban. A panaszkezelési folyamat elindul, amint az eladó megkapja a szükséges dokumentumot és terméket majd a beérkezéstől számított legfeljebb 5 napon belül tájékoztatja a vevőt a panaszkezelés várható időpontjáról. Az eladó jogosult harmadik fél bevonására aki garanciális szolgáltatást nyújt. Az ügyfélnek jogában áll a megrendelt árut, a kozmetikai termék esetében a vásárlás napjától számított 7 napon belül visszaküldeni, indokolás nélkül.
Ez akkor érvényes, ha: a) a visszaküldött kozmetikai termék mennyiségének kevesebb mint 50% -át használták fel, és a terméket az eredeti csomagolásban adják vissza; b) a terméket az eladó címére küldi a számláról vagy a fizetési igazolásról készített fénymásolattal. Az ily módon visszaküldött kozmetikai termékeknek az eladóhoz történő szállításának költségei a vevőt terhelik. A fenti feltételek teljesülése esetén az eladó 14 munkanapon belül visszaküldi a kozmetikai termék árát, amelyért a vevő megvásárolta a kozmetikai terméket (a postai és egyéb szállítási költségek nem szerepelnek az árban).


IX. Békéltetés, vitarendezés, panaszkezelés

Békéltető Testület
Cím: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefon: 06-96-520-217
Fax: 06-96-520-218
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Holnap: http://www.bekeltetesgyor.hu/

Online vitarendezés esetén a következő hivatkozásra kattintva az EU magyar nyelvű vitarendezési oldalára lép:
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU
Az ügyfélszolgálat működtetésével (panaszügyintézés, reklamáció, kártérítés, stb.) kapcsolatos vita esetén:

Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség
Levelezési cím: 9002 Győr, Pf.: 311.
Ügyfélszolgálat címe: 9022 Győr, Türr István u. 1.
Telefonszám: 06-96-329-244
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
X. Záró rendelkezések
A vevő elfogadja ezeket az Általános Szerződési Feltételeket azáltal, hogy megrendeli az árut az eladó katalógusának, ajánlatának vagy egyéb értékesítési anyagainak megfelelően. Az ezen Általános Szerződési Feltételeknek nem megfelelő vevői igényeket előre és a két fél közötti írásbeli megállapodással kell megkötni, különben érvénytelennek minősülnek.

Ezek a feltételek 2018. Október 1 -től érvényesek.
2018. X.1. Győr, Mihályi József ügyvezető