1

... ott, ahol a ráncok eltűnnek

2

3

Mi az a ránc?
A ránc a bőrfelszínen fokozatosan kialakuló keskeny bemélyedés. A korai öregedés megnyilvánulása is lehet a túlzott napozás és a dehidratáltság következtében. 

A ráncok kialakulásának okai
Mimikai ráncok
PFő okuk a bőr rendszeres megfeszítése a mimikai izmok működése következtében. A mimikai ráncok kevésbé függenek a kortól.
Ráncok a kollagén termelődés csökkenése következtében.

25 - 35 éves korban jelennek meg. Az oka a kollagén termelődésének a csökkenése, ami a bőr rugalmasságát és hidratáltságát befolyásoló jelentős tényező. Tipikus hely a nyak környéke. A túlzott napozás a bőr öregedési folyamatát felgyorsítja.

SYNCARE DERMABOTEXIN

Argireline® (oligobotulotoxin) a bőr hosszantartó feszesítésére

  • Argireline® új anyag, ami ugyanúgy hat az izomra, mint a botulotoxin, de nem mérgező, alkalmazása biztonságos
  • Argireline® 30 nap alatt képes a ráncok mélységét akár 70%-kal is csökkenteni
  • Argireline® elsősorban a mimikai ráncok esetében alkalmazható
  • Argireline® hatóanyagot a SynCare a DERMABOTEXIN terméksor alap hatóanyagaként használja

OligoBOTULOTOXIN ránctalanító
A SynCare Dermokozmetika két termékből álló teljeskörű terméksort kínál az otthoni ránctalanító kezelésre. A termékek az Argireline®- peptidet tartalmaznak, ami a botulotoxinhoz hasonló hatóanyag.

DERMABOTEXIN BB nappali krém és DERMABOTEXIN éjszakai krém
A mimikai ráncok kisimítására, 30 ml. Az OligoBotulotoxin oldat koncentrációja: 13%

4
Használata: A krémek nagyon finom luxus állagú, a botulotoxinhoz hasonló hatást kifejtő oligoBotexin (Argireline®) tartalmú emulziók. A klinikai tesztek bebizonyították, hogy 30 napos, napi 2-szeri alkalmazás mellett a ráncok mélysége 70%-kal csökkent.
A hatás megszűnése után a kezelést meg lehet ismételni, többször is. A nappali krémet naponta 1-szer alkalmazzuk, reggel az arcon levő, azaz többnyire a homlok, a száj-és szemkörnyék mimikai ráncainak helyére. Pigmentet tartalmaz és természetesen korrigálja a kisebb bőrhibákat. Az éjszakai krémet naponta 1-szer, este alkalmazzuk. A kezelés maximum időtartama 60 nap. Mindkét krém kombinálható a DermaBOTEXIN szérummal.

 

 

 

DERMABOTEXIN szérum, 15 ml

Az oligoBotulotoxin oldat koncentrációja: 18%, 30% (8ml) – csak professzionális használatra.
Használata: SA szérum oligoBotexint (Argireline®) tartalmaz, ami fokozatosan kisimítja a mimikai ráncokat. 51-2 cseppet dolgozzunk el a kezelni kívánt területen, majd használjunk DermaBOTEXIN krémet, ill. szalonban történő kezelés esetén DermaBOTEXIN alginát pakolást.

 

6