bio A SynCare az első cseh professzionális kozmetikum, ami a BIOKOZMETIKUM minősítéssel rendelkezik.
Kényeztesse saját és ügyfelei bőrét garantált minőségű, független minősítéssel rendelkező, valóban természetes kozmetikumokkal. E minősítés teljes mértékben összehasonlítható más európai BIO minősítésekkel.
Törődik az egészségével? Gondosan megválasztja, milyen élelmiszereket fogyaszt? Akkor Ӧn bizonyára bio élelmiszereket fogyaszt.

Sajnálta, hogy a külföldi cégeken kívül nem volt piacunkon egyetlen professzionális cseh kozmetikai márka sem, amely BIO minőségű, tanúsított természetes kozmetikumokat (CPK) kínált volna? Az ellenőrzött minőségű exkluzív BIO védjegyet most egyes CPK megjelöléssel ellátott szépségápolási termékek is elnyerték.
A SynCare Plus s.r.o. 2007.11.1.-én megkapta a CPK logót és megjelölést egyes bőrkozmetikai termékein való feltüntetésére feljogosító minősítéseket. A katalógusban a tanúsított termékeknél megtalálható az erre utaló megjelölés.
A CPK a Certifikovaná Přírodní Kosmetika (Tanúsított Természetes Kozmetikum) rövidítése, és ugyanaz az ellenőrző szerv adja ki, amely a Cseh Köztársaságban a BIO címkét ítéli oda élelmiszereknek. Az élelmiszer BIO megjelölése megfelel a kozmetikumok CPK megjelölésének.

A kozmetikai terméken lévő TTK megjelölés garantálja, hogy:

  • az alapanyagok kizárólag növényi eredetűek (kivéve a méhviasz)
  • az alapanyagokat GMO (genetikailag módosított szervezetek) segítsége nélkül termesztették
  • a kozmetikum nem tartalmaz parfümöket, tartósítószereket és szintetikus színezékeket, PEG emulgeálószereket, szilikonokat, szintetikus olajokat és paraffint
  • a BIO nyersanyagok tárolását, a CPK kozmetikumok gyártását és értékesítését egy független ellenőrző szerv ellenőrzi

Független akkreditáció - jogbiztonság az Ön számára

Minden CPK logóval ellátott SynCare termék természetes jellegével kapcsolatos információ ellenőrizhető az ellenőrző szervnél KEZ o.p.s., http://www.kez.cz/.

A SynCare tanúsított természetes kozmetikumait 12-havonta ismételt megújító minősítésnek k vetik alá. Részletes információ rendelkezésre áll a www.syncare.cz, BIOKOSMETIKA fejezet alatt.

      

cpk cpk bio
A minősített természetes kozmetikumok CPK jele. A minősített természetes kozmetikumok CPK BIO jele.

A minősített BIO kozmetikumok megfelelnek minden CPK követelménynek és legalább 10% BIO minőségű növényi összetevőt tartalmaznak, melyet a független német akkreditációs intézet BCS Öko-Garantie igazolt, http://www.bcs-oeko.de/.