cosmetics derma A SynCare bőrkozmetikumok gyártása szigorú higiéniai szabályok mellett folyik. A SynCare emulziós kozmetikumok gyártására alkalmas korszerű technológiai berendezésekkel rendelkezik. Az összes üzemi berendezés rozsdamentes acélból készült, hogy könnyen tisztítható és hosszú élettartamú legyen.

Termelési menedzser

Blanka Komínková

 

A helyes kozmetikai ellátás alapja az orvostudomány

Egyetemi oktatásban részesült szakemberek nélkül lehetetlen a kiváló minőségű kozmetikumok gyártása. Az orvos a bőr rendellenességeit tanulmányozza és kezeli, a kozmetikus a bőr egészségének megtartásáról gondoskodik, a vegyész új anyagokat keres a kozmetikumokhoz és a gyógyszerész ellenőrzi, hogy a kozmetikum jó hatással van-e a bőr tulajdonságaira. Együtt egy csapatot alkotnak, amelyben az egyikük nem helyettesítheti a másikat. Munkatársaink egyetemi szinten képzett szakemberek, akik garantálják a SynCare bőrkozmetikumok minőségét és hatásosságát.

Minden kozmetikai termék azonos jogszabály hatálya alá tartozik az Európai Közösség területén.

76/768/EGK tanácsi irányelv

Az alaptörvény a 76/768/EGK tanácsi irányelv.

Ezt az irányelvet a tagállamok átültették saját jogrendszerükbe.

Ki ellenőrzi a kozmetikumokat

A kozmetikumok mindennapi használatra szánt termékek. A kozmetikumokat a közegészségügyi hatóságok – közegészségügyi állomások ellenőrzik.

  • Üzlethálózatokban nem talál meg bennünket – a kozmetika szakértők kezébe való – kozmetikusokéba és orvosokéba. A termékek széles skálájával rendelkező kereskedők gyakran nem tudnak minőségi, szakavatott tanácsot adni az ügyfeleknek a bőrtípussal, ill. a megfelelő készítményekkel kapcsolatban. Csak egy szakértő - kozmetikus, gyógyszerész, orvos - képes jó minőségű kozmetikai készítményt kiválasztani és annak használatát ajánlani.
  • Pénz-visszafizetési garancia indoklás nélkül a vásárlástól számított 60 napon belül, abban az esetben, ha a termék térfogatának legalább a fele megmaradt.
  • Bőrkozmetikai készítményeinket nem teszteljük állatokon.
  • Ӧkológiai, amennyiben lehetséges, tanúsított betakarításból származó alapanyagokat használunk.
  • A termékek 95%-a parfümmentes.
  • A termékeket higiénikusan csomagoljuk - tubusokba és adagolókba. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a minimálisra csökkentsük, illetve teljesen kiiktassuk a tartósítószerek alkalmazását.

1. oldal / 2