NanoCare vitaminos arcmaszk

4 860 Ft
Cikkszám: 143
NanoCare vitaminos arcmaszk (143) finom nanoszálakat tartalmaz, amelyekhez fontos vitaminok kötődnek. Ezeket a maszk nedvesítésével aktiváljuk, majd intenzíven behatolnak a bőrbe.

NanoCare vitaminos arcmaszk (143) finom nanoszálakat tartalmaz, amelyekhez fontos vitaminok kötődnek. Ezeket a maszk nedvesítésével aktiváljuk, majd intenzíven behatolnak a bőrbe. Ugyanakkor a maszk szerkezete megvédi a bőrt a mikroorganizmusok és a levegőből származó szennyeződések bőrbejutásától. Ez jelentősen megnöveli a kezelés higiénia szintjét, mivel a kozmetikus nem érinti meg a vendég arcbőrét. Nem szabad elfelejteni továbbá, hogy a termék minden összetevője 100%-ban biológiailag lebontható, így a környezetvédelem szempontjából is jó választás.

benedvesítjük az arcbőrt, legjobb, ha a HYDROGENIA biominerál vízzel (175) majd szérumot használunk, pl. Tengeri bőrfeszesítő szérumot (302). Kivesszük a csomagolásból a maszkot, eltávolítjuk a védő textíliát, a maszk világosabbik oldalát helyezzük az arcra, majd tonikkal benedvesítjük. 10-15 perc után a maszkot eltávolítjuk, a felesleget az arcról letöröljük.